Hur man börjar med everquest 2

Det är inte alls svårt att sätta igång att spela Everquest 2, om du är det minsta intresserad borde du verkligen testa på! Det är verkligen en hissnande spelupplevelse. Visst är grafiken inte lika snygg som många av de spel som släpps i dagsläget, men det är också det som är charmen med Everquest 2. I Everquest 2 har du 100 olika nivåer, så det är ett spel som räcker länge.

Ladda ner assets

På Everquest 2:s webbsida kan du själv gå in och ladda ned lite olika samples. Där hittar du samples för cloaks, house items, weapons and shields och bows.

Dungeon Finder

Dungeon Finder är Everquest 2:s system som hjälper dig att hitta grupper att spela med. Tjänsten gör att det blir väldigt lätt att hitta andra spelare, något som tyvärr kan vara ett problem när det kommer till vissa andra spel. Du behöver med andra ord inte vara rädd för att det kommer vara svårt att komma in i Everquest 2:s community. Alla är välkomna och du lär dig snabbt hur spelet går till.

Ett stort spel med en bra story

En styrka spelet har är dess historieberättande. Under den enormt långa tid som Everquest 2 har funnits har de utvecklat ett helt universum fyllt med innehåll och spännande berättelser. Spelet är mycket stort. Det finns flera tusen olika guilds att gå med i, det finns över 5 000 olika karaktärer du ska slåss med och totalt fler än 8 000 olika quests du ska försöka klara.

Everquest 2 är ett onlinespel

Everquest 2 är ett spel som du spelar online. Det betyder att du får vara beredd på att vara ansluten till nätet för att kunna spela. Det är just att det är online som är den stora fördelen med spelet. Det blir på det sättet socialt och det är alltid roligare att spela mot andra människor. Everquest 2 var väldigt tidiga när det gäller just onlinespel. Det är också därför de kunnat fortsätta vara relevanta på det sättet de är än idag.

spacer